marți, 4 martie 2008

Ce mai vedem la televizor

Din ciclul "ati tampit poporu' cu televizoru' " si in continuarea seriei "Din dragoste", "Tradati in dragoste", "Test de fidelitate" aseara am admirat capodopera de aberatie denumita "Momentul adevarului".
Pe langa faptul ca exista o droaie de oameni care isi vand penibilitatea si prostia pe bani putini, cam acelasi lucru fac si posturile de televiziune care pot sa debiteze asemenea emisiuni. Inteleg ca emisiunile astea au un public tinta, dar oare chiar nu sunt in stare sa produca ceva mai decent cu un aspect mai inteligent, mai credibil si fara "fake" transpirand prin toti porii?
Fortat de imprejurari sa ma uit la o bucata din balaria asta de emisiune Teo a reusit sa ma socheze. Pana acum avea niste emisiuni acceptabile chiar daca o facea pe clovnul. Acum avea pretentia de prezentator serios. Si nu o prea prinde.
Cum merge treaba? Pai cica au astia de la Prima un poligraf. Si Teo iti pune intrebari. Si daca nu minti iti da bani. Si are mai multe runde. Acum vine partea cu adevarat penibila. Cum ma uitam eu asa la un smenar care raspundea cu sineritate ca a facut contrabanda cu tigari si ca fura de mic copil, ii raspunde lui Teo, pentru 15.000 RON ca se gandeste la alte femei cand si-o trage cu nevasta-sa. Nevasta-sa de fata. Bla bla bla, ii povesteste si la cine se gandeste. Raspuns adevarat.
Si apoi vine intrebarea de baraj pentru 50.000 RON. "Crezi ca esti platit suficient la locul de munca" Raspuns "DA". Si din boxe se aude "Raspuns fals". Am ramas blocat. WTF??? Are you fucking kidding me?
Oare chiar asta e coeficientul de inteligenta a lu' tanti Gherghina cea casnica si care spala cu Bonux? Oare ea chiar pune botul la asa ceva?
Deja mi se face frica sa mai dau drumul la televizor.

2 comentarii:

elmo spunea...

la ce ora e ma?:)))...nu de alta..dar ca sa stiu sa ma ocup cu altceva:)

ElSpoc spunea...

Nu mai stiu exact la ce ora e, dar nu te uita seara pe Prima, ProTv, Antena 1, TVR1,2, Acasa, Romantica, Euforia sau alte d'astea :)